Uppdaterat: Kurser för tränare våren 2022
Publicerad: 31.03.2022 16:11

Uppdaterat: Kurser för tränare våren 2022


Nu under våren kommer WFA:s egna 8 v 8 och 5 v 5 kurser att hållas, denna gång i aningen ändrat format. Dessutom kommer vi att ordna en kurs i zonspel med Lasse Mosander (kursen är inhiberad)

Årets WFA-kurser i 8 v 8 och 5 v 5 kommer att ordnas enligt nytt koncept. På basen av insamlad feedback har konceptet och innehållet byggts om en aning och inleds med en föreläsning första veckan i maj där man samlas från samtliga medlemsföreningar. Föreläsningarna hålls för tränare för 8 v 8, tränare för 5 v 5 yngre (2015 och yngre) och 5 v 5 äldre (2013 och 2014 födda). I slutet av dessa tillfällen kommer man överens om tidpunkter för modellträningar för ifrågavarande åldersgrupper (8v8/5v5 yngre/5v5 äldre) som Toffe kommer och håller. Modellträningar hålls för två medlemsföreningar/tillfälle (BK48+VIFK, FC Kuffen+I-JBK, Solf+Sundom) och tidpunkt bestäms under föreläsningstillfället. Innan modellträningen presenteras planeringen för träningen och efter träningen hålls en diskussion. Vi hoppas att detta koncept kommer att kännas inspirerande och lärorikt!

Vi vill också påminna om att man när som helst kan ta kontakt och boka tid för att en tutor skall komma ut och titta på en träning och ge feedback. Kontakta i sådant fall Toffe.

Innehållet i kurserna hittar du här: https://www.wasafotbollsakademi.fi/seura/1781/koul...

Tidpunkten för kurserna och anmälan till dem hittar du här: https://www.wasafotbollsakademi.fi/seura/1752/koul...

Klubbens senaste